Meld je aan

Woningen

Veel woonkeuze

Er valt nog veel te kiezen in De Open Veste. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen. Voor de koopwoningen heb je de keuze uit ruime stadswoningen (3 of 4 laags) of royale drie- en vierkamer appartementen. In de binnentuin worden ook 8 kleinschalige appartementen gebouwd. Deze appartementen gaan in een later stadium in verkoop. Als je interesse hebt in de huurwoningen kun je je inschrijven via: Bouwinvest
Je kunt nu al je voorkeur voor een of meerdere koopwoningen aangeven. Klik op de kavelkaart op het blok van je voorkeur en geef je interesse voor bouwnummers aan.

Stadswoningen

De stadswoningen liggen in blok F, G, H en I en hebben 3 of 4 lagen met een plat dak. De woningen zijn 5.40 m. breed en hebben een stadstuin bij de entree van de woning en een terras aan de buitenzijde van De Open Veste.
Via de woningconfigurator, die vlak voor start verkoop online komt, kunnen de woningen worden aangepast aan je eigen woonwensen. Je kunt kiezen voor diverse plattegrondindelingen op de begane grond, maar ook op de verdiepingen. Een ruimere woonkamer, een vergrote badkamer met bad of liever een extra badkamer op de 2e verdieping? Daarnaast kun je kiezen voor diverse gevelindelingen, zoals een Frans balkon met openslaande deuren.

Appartementen

In blok D (4 verdiepingen) en E (5 verdiepingen) worden 27 koopappartementen gerealiseerd. De royale drie- of vierkamer appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een mooie buitenruimte op het zuiden, zuidoosten of zuidwesten. Met de woningconfigurator die voor de start verkoop online komt kun je je appartement aanpassen en wonen zoals jij dat wilt. Wil je een nis in de slaapkamer voor kastruimte of liever een walk-in closet? Een badkamer met een extra toilet of een bad?

Appartementen binnentuin

In blok M, in de binnentuin, worden 8 kleinschalige appartementen gerealiseerd. De appartementen op de begane grond of 1e verdieping hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en een inpandige berging. De woningen op de begane grond hebben een eigen buitenruimte op het westen of oosten. De appartementen op de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.
De appartementen in de binnentuin gaan op een later moment in verkoop.