Locatie

Gezellig genieten op een ideale locatie

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele monumentale gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetieks. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, 2 musea, 2 theaters, een poppodium en nog veel meer. In De Open Veste woon je straks op een ideale locatie voor al deze activiteiten. Via de Melkwegbrug bereik je eenvoudig het centrum met de fiets of te voet.

Maar ook buiten de stad is het goed toeven. Vanuit het gezellige stadscentrum rijd, wandel, fiets en vaar zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten. Een relatief jong bos, waar veel te doen is.

Vergeet tot slot onze hoofdstad niet. Met de auto, bus of trein is Amsterdam eenvoudig te bereiken. Zo zit je met de auto met 5 minuten op de A7 richting Amsterdam en met de bus of trein ben je in een half uur op Amsterdam Centraal. Ideaal toch?